Аксесоари за обувки и чанти

Продукти

Промоции Нови продукти

Аксесоари за обувки и чанти

Стойка за шапки единична BN1100SS

Стойка за шапки единична BN1100SS
Арт.№:  8255-99

Размер: H 370 mm - H 650 mm

Цена:

29.00лв.

Промоционална цена: 20.00лв.