Аксесоари за бижута

Продукти

Промоции Нови продукти

Аксесоари за бижута

Тръба за гривни тройна черен велур

Тръба за гривни тройна черен велур
Арт.№:  9170-30

Размер: L315x175xH255 mm

Цена: 18.00лв.