Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 130см 10-12 год.

Манекен дете пластмаса робот бял 130см  10-12 год.
Арт.№:  5195-40

Цена: 40.00лв.