Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 130см 9-10 год.

Манекен дете пластмаса робот бял 130см  9-10 год.
Арт.№:  5195-40

Цена: 42.00лв.