Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 150см 12-13год

Манекен дете пластмаса робот бял 150см 12-13год
Арт.№:  5195-50

Цена: 56.00лв.