Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 150см 13-14год

Манекен дете пластмаса робот бял 150см 13-14год
Арт.№:  5195-50

Цена: 50.00лв.