Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 85см 3-4 год.

Манекен дете пластмаса робот бял 85см  3-4 год.
Арт.№:  5195-30

Цена: 35.00лв.