Пластмасови манекени Деца

Продукти

Промоции Нови продукти

Пластмасови манекени Деца

Манекен дете пластмаса робот бял 85см 6-8 год.

Манекен дете пластмаса робот бял 85см  6-8 год.
Арт.№:  5195-30

Цена: 30.00лв.